ACUM ÎȚI POȚI FACE SINGUR STUDIUL DE COMPARABILITATE!

În acest moment*, TPSoft este singura bază de date în care se pot realiza studii de comparabilitate (benchmarking) care includ datele financiare pe 2013 ale companiilor românești (ultimele date disponibile și la nivelul autorităților). Pentru a accesa TPSoft, click www.studiidebenchmarking.ro

Realizarea ”la zi” a unui studiu de comparabilitate pentru actualizarea dosarului prețurilor de transfer sau pentru stabilirea unei noi politici de preturi va fi o notă pozitivă la următoarea inspecție fiscală – va arăta că sunteți preocupat de respectarea ”intervalului de piață”!

În plus, cu datele pe 2013 sunteți ”la zi” cu tendințele pieței, veți ști ce face concurența, dacă are sau nu rezultate mai bune. Veți face comparațiile prin care să înțelegeți care sunt punctele unde puteți ”face diferența”.  

  • Pentru a vedea lista tuturor informațiilor care pot fi obținute cu TPSoft, plus alte răspunsuri la întrebări frecvente, click aici
  • Pentru o privire rapidă asupra avantajelor folosirii TPSoft, click aici
  • Pentru o navigare-test prin noua baza de date TPSoft, vă rugăm să transmiteți aici mesajul dumneavoastră, cu mențiunea ”credit pentru TPSoft”. 

ATENȚIE – lipsa de informație dăunează grav afacerii dumneavoastră!

Dumneavoastră când v-ați făcut ultima analiză statistică? 

* bazele de date internaționale includ datele pe anul X doar la începutul anului X+2