Înființată în România în 2009, Transfer Pricing Services (TPS) este astăzi printre cele mai cunoscute firme independente de consultanță din Europa Centrală și de Est, statut confirmat de recomandărilor primite de la parteneri din întreaga Europă (vă rugăm să accesați secțiunea premiile TPS). 

Partenerii noștri apreciază în primul rând soluțiile inovative furnizate de TPS pentru gestionarea eficientă a riscurilor și disputelor în materie de prețuri de transfer. Parteneriatul real care se stabilește de la început între echipa de consultanți și client îi asigură clientului transferul de informații și cunoștințe de care are nevoie pentru a înțelege cum să implementeze soluțiile de minimizare a riscurilor fiscale, bucurându-se, în același timp, și de protecție fiscală pe termen lung. 

Faptul că, în marea lor majoritate, clienții sunt constanți în colaborarea cu TPS vorbește de la sine despre calitatea serviciilor oferite de consultanții noștri, într-o manieră personalizată și eficientă din punct de vedere al costurilor (click aici ”TPS vine de la...”). 

Specialiștii TPS au jucat un rol important în implementarea standardelor OECD în legislația fiscală în România, dar și în regiune. În continuare, prin articole în presa de specialitate și în media generalistă, suntem implicați în educarea contribuabililor și, în general, a opiniei publice în ceea ce privește importanța prețurilor de transfer în contextul economic actual (vă rugăm să accesați secțiunea ”Știri și articole despre prețuri de transfer”). 

Suntem mândri că TPS este singura firmă de consultanță fiscală cu doi din cei cinci membri propuși de România în Comisia europeană de arbitraj pentru eliminarea dublei impuneri în relația dintre părțile afiliate. 

În 2016, Transfer Pricing Services (TPS), principalul consultant fiscal independent în domeniul prețurilor de transfer si Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai puternice case de avocatură din România, au anunțat încheierea unui parteneriat strategic. Alianța NNDKP-TPS își propune să continue oferirea unui pachet complet de servicii juridice și fiscale destinate companiilor românești care sunt parte a unui grup, fie național, fie multinațional, într-un moment în care tranzacțiile intra-grup au devenit unul dintre cele mai "fierbinți" domenii ale fiscalității. (mai multe, aici)

În 2013, am deschis Transfer Pricing Serbia, devenind astfel unul din primii consultanți străini independenți pe această piață. (În 2015, TPS a decis retragerea de pe piața Serbiei)

TPS are, de asemenea, un parteneriat strategic cu grupul Quantera Global, unul din cei mai mari furnizori independenți de servicii de transfer pricing la nivel internațional. TPS poate oferi astfel soluții fiscale nu doar la nivelul companiilor locale, ci și la nivelul grupurilor multinaționale din care acestea fac parte, precum și servicii de asistență în medierea disputelor fiscale internaționale. 

Pentru o prezentare ”prietenoasă” a cine este, dar, mai ales, a ce știe să facă TPS, vă rugăm să accesați broșura TPS