Transfer Pricing în Siguranță

Suntem printre pionierii implementării ”transfer pricing” în România. Odată cu înființarea Tranfer Pricing Services, cuvântul de ordine pentru noi a devenit siguranța clientului – cum să-l ajutăm să nu plătească taxe mai mult decât este nevoie, în limita cadrului legal existent. Așa am ajuns ca, în cazurile în care am fost implicați, clienții noștri să obțină câștig de cauză, susținându-și cu succes punctul de vedere în fața autorităților. Acest rezultat vorbește cel mai bine despre calitatea serviciilor noastre. 

Titrați, Pragmatici, Serioși: Teorie + Practică = Soluții

Specialiștii TPS au obținut toate acreditările internaționale de top din domeniu (vezi aici Echipa TPS), abilitățile lor teoretice fiind probate apoi în rezolvarea cazurilor complexe, prin soluții eficiente, inovative și bine fundamentate.

Nu întâmplător, prin aprecierile clienților noștri și ale specialiștilor internaționali, am fost desemnați cea mai bună echipă în domeniul transfer pricing din țară, dar și din Europa Centrală și de Est. Competițiile câștigate au fost girate de publicații respectabile din domeniul consultanței financiare (premii TPS).

Tratează Partenerii cu Seriozitate

Odată ce ai devenit clientul nostru, ne considerăm responsabili să-ți asigurăm cele mai potrivite soluții de protecție și ulterior de reacție fiscală în fața autorităților. Vei fi implicat în toate etapele de execuție ale proiectului, astfel încât, pe de o parte, să fii sigur că nu este omis niciun detaliu, iar pe de altă parte, să înveți cum să-ți gestionezi eficient afacerea din punct de vedere fiscal. 

Înțelegem că sarcina noastră este de a te ajuta ca, prin metode de minimizare a riscurilor fiscale, printr-o abordare de tip due-diligence, să-ți dezvolți sănătos afacerea. Pentru că suntem parteneri: problemele tale sunt și problemele noastre, succesul tău este și succesul nostru! 

Tinerețe, Pasiune, Standarde  

Vedem tinerețea noastră (media de vârstă a echipei este de 28 de ani) drept un activ prețios, într-un domeniu cu asemenea dinamică precum transfer pricing. Tinerețe înseamnă capacitatea și pasiunea de a asimila rapid și temeinic toate standardele internaționale în domeniu. Mai mult decât atât, am făcut o pasiune din respectarea standardelor de calitate pe care ni le-am impus și care ne-au impus pe piață! Și așa ne menținem tinerețea!  

Toate Prețurile la Suprafață!

Suntem crescuți în școala transfer pricing-ului, unde nu există noțiunea de preț mare sau preț mic pentru tranzacțiile analizate, ci doar de preț de piață – acesta este nivelul corect pe care trebuie să-l probezi în fața Fiscului. Tot așa putem proba și noi în fața clientului că, la TPS, nu găsești servicii scumpe și nici servicii ieftine, ci servicii la prețul corect: în marja pieței, dar un preț care ține cont de calitatea și siguranța pe care le oferim. Totul la vedere, pe bază de cost-beneficiu! 

Toată Paleta de Servicii

Am pornit cu serviciile de transfer pricing și am ajuns printre cei mai buni. Dar astăzi oferim același standard de calitate în toate ariile de fiscalitate care au impact asupra afacerii tale, devenind Tax Point Services

Oferim pachetul complet de servicii juridice și fiscale destinate companiilor românești care sunt parte a unui grup, fie național, fie multinațional, prin intermediul parteneriatului strategic încheiat cu Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai puternice case de avocatură din România. Iar prin parteneriatul pe care îl avem cu grupul Quantera Global - unul din cei mai mari furnizori independenți de servicii de transfer pricing la nivel global  - oferim și acoperirea internațională de care are nevoie grupul tău.