Dragul nostru partener,

Când ne-am hotărât că vrem să construim o firmă de consultanță independentă și puternică, am știut că trebuie să facem lucrurile altfel. Să venim cu ceva mai mult decât consultanța-clasică pe care o oferă alții. Sloganul nostru, Transfer Pricing în Siguranță”, reflectă tocmai acest mod de a fi altfel

Oferim siguranță companiilor prin modul cum le rezolvăm problemele fiscale - soluții clare și eficiente de protecție și reacție fiscală, bazate pe o solidă expertiză tehnică și o înțelegere temeinică a afacerii clientului nostru. Ne-am spus însă că nu e suficient, pentru că noi înțelegem prin companii nu doar afacere, ci și oameni. Iar companiile se simt în siguranță atunci când și oamenii lor se simt în siguranță. Iată de ce serviciile noastre includ acea siguranță acordată oamenilor din departamentele financiare că pot să urmărească și să înțeleagă fiecare pas al relației cu TPS, că pot să vadă în TPS un partener adevărat (pe care poți să-l suni oricând și să te consulți cu el, indiferent dacă relația contractuală s-a încheiat sau nu).  

Când suntem parteneri, nu ne oprim doar la ceea ce scrie în contract, pentru că ne gândim la o relație pe termen lung, iar succesul nostru stă doar în succesul afacerii clientului și partenerului nostru. Noi suntem consultanții tăi până la capăt (adică până îți oferim protecția necesară în fața Fiscului care tocmai a venit în inspecție), dar și mai departe ... pentru că afacerea ta nu se oprește la o inspecție, are mereu nevoie de ceea ce se cheamă ”due diligence”.  

Asta e filozofia noastră! Dacă nu am fi crezut în ea, am fi rămas pe mai departe să funcționăm într-una din marile multinaționale de consultanță. Dar nouă ne place independența, pentru că așa credem că ne punem mai bine în valoare pasiunea. Poate nu e întâmplător că, independenți fiind, am fost votați patru ani la rând, compania de consultanță a anului în transfer pricing atât din Romania, cât și din Europa Centrală, în competiții reale internaționale.

Îți vei da și tu seama de stilul TPS începând cu broșura noastră de prezentare – chiar știm să vorbim pe limba ta, chiar poți să ne înțelegi, pentru că, la rândul nostru, noi te înțelegem pe tine. Nu rata nici ”ghidul de protecție și reacție fiscală” (acolo afli cum e cu due diligence-ul de care vorbeam mai sus)! Pentru că, de acum, putem să fim alături de tine nu doar pe probleme de transfer pricing ci în tot ce ține de fiscalitate intra-grup, în general. 

Ia inițiativa – dă-ne un telefon sau trimite un email! Vom fi bucuroși să ne întâlnim și să vorbim ”ca de la partener la partener”. Iar după ce vei lucra cu noi și tu te vei bucura că suntem altfel!

Cu prietenie,

Echipa TPS