Înțelegem prin parteneriat să fim mereu alături de clientul nostru, punându-i la dispoziție experiența noastră acolo unde are nevoie. 

Experiență regională – greenfield powered by TPS

Am venit în sprijinul grupurilor românești care țintesc dezvoltarea la nivel regional și, în septembrie 2013, am deschis un birou de consultanță fiscală la Belgrad. La vremea respectivă, TPS era printre primii jucători străini independenți pe piața de consultanță din Serbia.

Până în aprilie 2015, firma din Serbia a urcat în rândul celor mai importanți furnizori de servicii de consultanță fiscală pentru grupuri de companii. Echipa locală a căpătat astfel expertiza necesară pentru a naviga independent de mentorii săi. TPS a decis retragerea de pe piața Serbiei și cesionarea acțiunilor.

Cunoașterea și înțelegerea specificului unei piețe locale precum și experiența de ”business angel” au devenit asset-uri importante în portofoliul TPS. Rămânem pregătiți pentru alte provocări regionale, când conjunctura de piață se va dovedi favorabilă.

Cu TPS, protecția fiscală nu are frontiere

Înțelegem să-i oferim clientului nostru cele mai bune soluții fiscale pe plan local, dar, în același timp suntem în măsură să-l ajutăm să-și eficientizeze poziția fiscală în interiorul grupului din care face parte. Indiferent de dimensiunea și complexitatea la nivel global a grupului. 

Transfer Pricing Services are un parteneriat strategic cu grupul Quantera Global, unul din cei mai mari furnizori independenți de servicii de transfer pricing la nivel internațional.  

Flexibilitatea rețelei și aria de acoperire extinsă ne permite să oferim soluții personalizate la nivel de grup, în cel mai bun raport cost-rezultate.  

Apelând la serviciile globale ale TPS, grupul de companii beneficiază de 

  • Reducerea riscurilor fiscale (privind prețurile de transfer, taxele vamale etc.) în tranzacțiile transfrontaliere; 
  • Optimizarea fluxurilor afacerii, într-o manieră eficientă din punct de vedere fiscal; 
  • Soluționarea disputelor și controverselor fiscale în jurisdicțiile de operare ale grupului.

În ultimii ani, Echipa TPS este activ implicată în proiecte regionale si globale pentru mari grupuri multinaționale, ceea ce ne permite să ne consolidăm viziunea globală asupra fenomenului de transfer pricing.

Acestă viziune globală ne ajută să găsim acele soluții bine ancorate în contextul actual al  prețurilor de transfer, benefice pentru clienții noștri și convingătoare în fața autorităților fiscale.