DAC6 pune în mâna administrațiilor fiscale din toată Uniunea Europeană cea mai bogată sursă de informații detaliate despre activitatea companiei/grupului tău. Sunt informații țintite despre tranzacții/aranjamente ”la care administrația ar dori să se uite cu mai mare atenție”.

În plus, sancțiunile pentru neconformare sunt cele mai mari din zona fiscală din acest moment. Prima raportare, care va avea loc în iulie și august 2020, este cea mai importantă prin faptul că acoperă tranzacții deja efectuate, începând cu 25 iunie 2018. Tocmai de aceea, fiecare pas al procesului trebuie să fie în întregime sub controlul tău.

Află cum din seminariile DAC-PARTENER organizate de TPS împreună cu NNDKP. Între 4 si 6 ore de informație condensată, pornind de la o experiență unică.

Încă un argument pentru a participa la seminariile noastre

TPS a fost primul intermediar fiscal din Romania care a atras atenția în presă asupra iminenței noilor prevederi încă de acum 2 ani și a urmărit de la început literatura de specialitate și legislațiile statelor membre privind modul de aplicare a Directivei.

Iar în cei 20 ani de experiență în fiscalitatea intra-grup putem spune ca am fost implicați aproape în toate tipurile de tranzacții externe derulate de companiile românești.

Piatra de încercare în conformarea la DAC6 va fi analiza avantajelor fiscale vs. cele economice, a contextului care validează respectiva tranzacție, care se regăsește in analizele de prețuri de transfer. Iar prețurile de transfer sunt pasiunea noastră.

Pe aceeași temă - Instrumente DAC6 de la TPS – seminarii, soluții automatizate de control + grup facebook. Spuneți-ne cum vă putem ajuta! (Apropo, avem și un film!)

Suntem bucuroși să împărtășim cu tine această experiență într-un seminar axat pe transmiterea cunoștințelor în cazuri practice. Într-o manieră relaxată și interactivă, vom dezbate împreună cea mai interpretabilă Directivă din noua fiscalitate.

STRUCTURA SEMINARULUI DAC6

vă rugăm click aici

CÂȚI PARTICIPANȚI

• Ne dorim seminarii cu adevărat interactive, de aceea am limitat numărul de participanți la 25 de participanți. • Bineînțeles, putem organiza un seminar separat pentru colegii din departamentul tău, in cadrul firmei tale. Iar in acest caz, tu decizi numărul de participanți. UNDE SE ORGANIZEAZĂ • Vom organiza seminarii atât in București cat si in alte orașe (de exemplu Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu, Oradea, Iași)

CÂND ARE LOC

• Primul seminar va fi organizat vineri 31 ianuarie, in București. Vom comunica din timp următoarele seminarii.

CÂT COSTĂ

• Tariful de participare este de 300 EUR/persoană. În cazul în care participă doi reprezentanți ai aceleiași companii, tariful este de 500 EUR pentru ambii participanți.

Pentru înscriere pana pe 31 Decembrie, se oferă un discount de 20%. Vă așteptăm la seminariile noastre, pentru că DACă vă pregătiți din timp, veți avea o raportare ușoară! • Clienții TPS și NNDKP beneficiază de un discount de 50%.

ÎNSCRIERI:

dac6.ro/ro/inscrie-te

VĂ AȘTEPTĂM