Dragii noștri DAC-parteneri,

Peste un an de zile, vom fi, cu toții, în febra depunerii unei noi declarații la Fisc – declarația de UT (Ultra Transparență) conform directivei europene cu nume de cod DAC6.

Știm că este vacanță și s-ar potrivi vești despre cum să vă apărați de ultra-violete. Ei bine, chiar asta vrem să facem – să vă dăm vești ... protectoare!

Nu, nu putem spune că nu se mai aplica DAC6, pentru că nu există alternativă! Nu putem nici măcar să vă spunem că a apărut un text legislativ clar de transpunere internă a DAC6, pentru că nu a apărut deloc (trebuie să se producă undeva prin toamnă).
Dar putem să vă ajutăm să treceți cu bine și peste acestă nouă piatră de încercare.

Vă propunem un DAC-parteneriat special care să vă dea liniștea necesară pentru vara lui 2020:

▪ Analiza tranzacțiilor / aranjamentelor fiscale transfrontaliere pe care compania dumneavoastră le derulează începând din, atenție!, 25 iunie 2018. Selectăm împreună ceea ce ce trebuie raportat.
▪ Evaluarea consecințelor raportării asupra companiei dumneavoastră. Vom fi de pe acum atenți la acele tranzacții ”la care inspecția fiscală ar vrea să se uite cu mai multă atenție” (Bruxelles dixit!).

Iată acum, în premieră pentru piața autohtonă, un text de lămuirire și introducere în tematică.

Din toamnă, vă așteptăm la primele seminarii cu aspecte concrete privind implementarea DAC6. Vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți orice întrebare vă preocupă, pentru a ne pregăti cu cele mai potrivite răspunsuri.

Dacă sunteți interesați să participați la aceste seminarii, vă rugăm să ne transmiteți un simplu mesaj cu subiectul "Seminar DAC6".

Rămânem partenerul dumneavoastră de încredere și nu uitați – doar DACă vă pregătiți din timp, puteți pune fără teamă celebra întrebare WHAT’S UP, DAC?

Echipa TPS