Am început la Sibiu seria pe 2015 a seminariilor libere organizate de TPS - prețurile de transfer un risc pentru afacerea ta?

Ne-am dus cu informații noi despre Coduri, cu prezentări ale contextului fiscal intern și internațional și, evident, soluții actualizate de protecție și reacție fiscală. 

Întrebările celor mai bine de 30 de participanți, companii și consultanți din piața locală, ne-au arătat o preocupare tot mai mare pentru minimizare riscurilor fiscale asociate prețurilor de transfer și, în general, tranzacțiilor intra-grup. În curând, vom prezenta o sinteză a acestor întrebări și răspunsuri care sunt utile tuturor contribuabililor. 

Am prezentat, în premieră, și o analiză a acestor riscuri, așa cum decurg din datele prezentate de marile companii sibiene - vezi aici analiza despre pierderi cronice, marje de profit, industrii performante!  (ultima ora - știrea a apărut și pe sibiu100.ro). 

Este o continuare în profil teritorial a analizelor realizate de TPS la nivel național, ”Statioșka” și ”Pe ce ne bazăm?”.

Vom continua seria seminariilor și analizelor TPS. Ca de obicei, vă așteptăm cu întrebări și sugestii. Vă mulțumim!