E nevoie de mii de ore de studiu, la propriu, pentru a trece examene grele și a învăța să fii un bun specialist în probleme de prețuri de transfer. Dar în câteva ore te vom ajuta să înțelegi cum se pune problema în domeniul prețurilor de transfer! Și să prinzi esența – cum să te ții departe de riscurile fiscale majore!

La seminariile noastre de prețuri de transfer înveți din experiența specialiștilor nostri, din studii de caz relevante, din decriptarea corectă a contextului fiscal intern și extern și chiar din problemele celorlalți. 

Urmărește pe www.transferpricing.ro anunțul viitorului seminar de prețuri de transfer! Sau propune tema unui seminar care ar putea avea loc inclusiv la sediul companiei voastre, pentru departamentul financiar-contabil. 

Doar investind în pregătire vei reuși să eviți riscurile fiscale majore. Așa cum spun cursanții de la seminariile noastre, ”este o investiție care se amortizează repede”!

Propunere nou seminar - ”Documentarea serviciilor intra-grup”

De ce? Dacă prețurile de transfer sunt tema fierbinte a inspecțiilor fiscale, documentarea serviciilor intra-grup din punct de vedere al deductibilitati si prețurilor de transfer... ARDE! Învață care sunt aspectele la care se uită prima dată inspectorul fiscal! Află cum să te protejezi!

Pentru cine? Membrii departamentelor financiare ale grupurilor de companii, multinaționale, dar și naționale 

Când? Propune o dată convenabilă pentru tine! 

Înregistrează-te pentru seminar, completând formularul de mai jos!

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com